| TAKVI SMO KAKVI SMO |
|
|
|
| Autor Administrator |
| Četvrtak, 07 Siječanj 2010 00:00 |
|
DOBRO DOŠLI NA WEB PORTAL WWW.CRO-FISHING.COM Evo par riječi od ekipe koja je napravila ovaj jedinstveni portal koji je isključivo namjenjen ribolovu i ribolovnim vodama širom Hrvatske.Ekipa se sastoji od tri člana gospodina Administratora i dva moderatora koji rade punom parom da bi što prije portal proradio u punom sjaju.Dakle da krenemo redom;napravili smo ovaj web isključivo zato jer volimo ribolov od malih nogu.Druga stvar koja nam je važna je ta;da su neki od nas probali pisati za razne ribolovne časopise,ali to nije bilo baš onako kako smo zamislili.Znači orginalan tekst je bio mijenjan naravno kako je izdavač časopisa htio da bi postigao što bolju prodaju.Što znači da nije to taj isti članak koji smo mi zamislili,da bi na kraju te priče izdavač pogazio i dogovor koji smo imali.Treća i ne nebitna stvar ja ta da se ribolov pretvorio samo u običnu trgovinu skupim priborom.Sjećam se negdje prije dvadeset godina i više kada sam sa svojim ocem išao biciklom na Jarun sa običnom kedericom i jednim štapom koji smo mi nazivali špinštokom i nekom rolom recimo Germinom mnogi ljudi su nas promatrali sa čuđenjem i pomislili ribolov je sport za siromašne,a gledajući današnje vrijeme ribolov je postao prestiž.Naime pojavili su se neki ljudi sa nešto više novaca i pokrenuli novu eru ribolova.Taj predivan sport koji mnogi od nas vole pretvorili su u cirkus kako bi imali što više koristi od toga.Neki od njih željeli su biti viđeni kao maheri ribolova,a počeli su se njim baviti prije nekoliko godina i danas su kao veliki šaranaši. Druga skupina ljudi zarađuje velike novce prodajući skupi pribor kao da je on bolji od pribora srednje ponude za mene to znači samo dobru trgovinu,ali dobro to je samo posao i treba to poštivati.Dakle ostaje treća skupina ljudi u koju se i ja stavljam,a vjerujem i moja ekipa je ta koja ima pribor u skladu sa svojim mogućnostima i financijskom situacijom.Pa da vas ja pitam što je to ribolov?Odmah ću vam probati odgovoriti na to pitanje.Ribolov je za nas boravak u prirodi kako bi zaboravili na životne probleme,ribolov je druženje sa prijateljima sa kojima idemo u ribolovne avanture i kampanje.Na ribolov odlazimo kako bi napunili baterije i da ne mislimo na posao koji nam je sastavni dio života,ali kada smo već došli na ribolov pokušaćemo da i ulovimo ribu da nam ovaj predivan osjećaj slobode bude potpun.Upravo zbog tih razloga odlazimo u ribolov,a ne da bi pokazli kakav pribor posjedujemo,kakvi smo maheri ili da bi imali koristi od toga.Pročitao sam mnogo ribolovnih članaka i svi do jednog se svode na isto kao na primjer; -ujutro sam ustao sa svog XX kreveta -čujem svoj XX signalizator -izlazim iz svog XX šatora -zatežem ribu na svoj XX štap -XX rola je dobro odradila svoj dio posla -u XX podmetaču se našla velika riba itd. Znači ljudi pišu za najboljeg sponzora što za mene nema veze sa kvalitetom pribora na koji lovimo ribe nego ima veze sa trgovinom.Što znači ti piši o priboru koji ja prodajem,a ja ću te bogato nagraditi.Napisali smo to zato jer smatramo da svaki proizvođač ribolovnog pribora u svojoj ponudi ima nešto što vrijedi i od svakog proizvođača treba uzeti najbolje što ti tvoja financijska situacija dopušta.Mnogo puta sam doživio od raznih ljudi da mi dođu na poziciju sa koje lovim i gleda na koji pribor lovim i kakvu popratnu opremu za ribolov posjedujem.Zapitajte se u kojem je smjeru to sve krenulo i razmislite da li tim činom takvi ljudi kvare sliku ribolova koji za mene ima sasvim drugo značenje koje sam naveo u gornjem djelu teksta.Govorimo vam to zato da shvatite o kakvom web portalu se ovdje radi i da je taj web namjenjen svim ljudima koji vole ribolov,a ne bave se njime iz neke koristi ili prestiža.Web www.cro-fishing.com je nastao iz čiste ljubavi prema ovom plemenitom sportu koji se zove ribolovom i razmislite da li su ljudi zaboravili što je to ribolov.Baš zato postoje ovakvi portali da bi nas podsjetili što se krije pod nazivom ribolov i zašto smo se počeli baviti tim sportom.Jedina dobra stvar koja je nastala u novoj eri ribolova je ta što se večina riba pušta nakon slikanja nazad u vodu i time se čuvaju bogate populacije riba koje plivaju u našim Hrvatskim rijekama i jezerima.Nadam se da smo vam ovim tekstom jasno dali do znanja o kakvom se portalu radi,da poštujemo svakog člana i posjetitelja i bit ćemo počaščeni njegovim boravkom na forumu.Nećemo si dozvoliti da mijenjamo sadržaj tekstova koje ćete nam nadam se poslati,naravno i ništa nećemo tražiti zauzvrat,bićemo ponosni što ste ih odlučili podijeliti sa nama.Nadamo se da ćemo jedni drugima pomoći savjetima i razmjenom informacija da imamo što više uspješnih ribolovnih kampanja i na kraju se nadamo da ćemo se i dobro zabaviti boravkom na forumu. Ugodan boravak na portalu želi vam ekipa CRO-FISHINGA i dobrodošli ! |
| Ažurirano Ponedjeljak, 10 Svibanj 2010 06:02 |